Meet & Greet met Paul Manuel

written by Mirjam, 20 January 2015, filed as article

Paul Manuel is CEO van TamTam, een full service digital agency met een Digital Service Design focus. Hun missie is mensen een glimlach bezorgen, met awesome digital service design experiences. Interacties op websites, apps en social die net zo gaaf zijn als een autoritje met Uber. Of een film kijken op Netflix. Tijdens deze Meet & Greet vraag je Paul het hemd van z’n lijf en vertelt hij alle ins & outs (z’n grootste successen of missers) van het ondernemerschap.

no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>