Inschrijving workshops geopend

written by Mirjam, 23 January 2015, filed as article

Wil je zeker weten dat je in de lunchpauze mee kan doen aan een workshop? Geef je dan uiterlijk maandag voor 12.00 uur op via info@theaterdeveste.nl. Op de dag zelf kun je je in de eerste pauze nog opgeven bij de inschrijfbalie. Maar let op: vol = vol.

  • Leer Bloggen, dit is niet alleen heel leuk, maar wie weet ook nog goed voor je toekomstige carrière.
  • Public Speaking, spreken in het openbaar is lastig, vraag dat maar aan onze sprekers. In deze workshop geven topcoaches je tips & tricks.
  • Meet & Greet met Paul Manuel van internetbureau TAMTAM,  een full service digital agency met een Digital Service Design focus. Hun missie is mensen een glimlach bezorgen, met awesome digital service design experiences. Tijdens deze Meet & Greet vraag je Paul het hemd van z’n lijf en vertelt hij alle ins & outs (z’n grootste successen of missers) van het ondernemerschap.
  • Workshop duurzame innovatie, je legt een spectaculair parcours af waarbij je o.a. met blenderbikes al fietsend je eigen smoothie maakt
  • Doe op een heel bijzondere locatie mee aan een dansworkshop

Daarnaast kun je instappen in de Air Motion Ride en je rijvaardigheden testen, op de foto in de Photobooth van de Burgemeesters, wordt er een heel bijzondere roeiboot aan je gepresenteerd, zie je wat je allemaal met een oude spijkerbroek kunt en het Collectief toont de allerlaatste gadgets waaronder de Oculus Rift (virtual reality bril). Voor deze activiteiten hoef je je niet in te schrijven!

no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>