Het was fantastisch, dankjewel!

written by Mirjam, 30 January 2015, filed as article

TEDxYouth@Delft editie 2015 zit erop. Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag en gezien alle mooie, lieve, ontroerende en inspirerende berichtjes die wij hebben ontvangen, vonden jullie dat ook. Wij bedanken allereerst onze fantastische sprekers die ontzettend hard hebben gewerkt aan hun TEDx-Talk. Daarnaast veel dank aan alle aanwezigen, artiesten, sponsoren, subsidiƫnten, vrijwilligers en medewerkers van Theater de Veste en OneWorldToekomstdenkers, het was een feestje!

Alle filmpjes zijn online. Bekijk ze op YouTube.

no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>